Advokathuset Hvidovre | Endnu en WordPress-blog

Frivillige vinder 50.000 kr. til natteravne, demens, idræt og engagement

 

Alliance Advokater har uddelt 11 priser i Hovedstads Regionen. Prisvinderne er både sportsudøvere, lokale initiativtagere og ildsjæle, der alle gør en stor indsats for deres forening.

“Der var mange gode kandidater at vælge imellem, men Natteravnene fortjener den store pris på 15.000 kr. for deres mange frivillige kræfter, de ligger i at skabe tryghed og sikkerhed i aften- og nattetimerne særligt i S-togene i Ishøj, Greve og Vallensbæk”, fortæller Alliance Advokaters formand, Lisbeth Egede Andersson.

Prisen på 7.500 kr. går til May Bjerre Eiby fra Gribskov, som i seks år har kæmpet for at realisere drømmen om et omsorgshjem for demente. “Det har været en lang, personlig og til tider omkostningsfuld kamp at realisere dette enestående sted. May er en ildsjæl, der har sat meget til side for at realisere sin drøm, som demente på hjemmet nu får stor glæde og livsværdi ud af”, lyder en del af beskrivelsen, som gav May prisen.

Teakwondo-lederen Nick Foged fra Frederikssund Teakwondo Klub blev med sin evne til at udvikle foreningens udøvere til et elite-team hyldet med prisen på 5.000 kr. Hans motivation og engagement i klubben er afgørende for det høje niveau og de sejre, klubben trækker hjem, hvilket Alliance Advokater ser som en vigtig egenskab, der skal påskønnes.

Mange ildsjæle blandt kandidaterne

Blandt kandidaterne til prisuddeling var særlig mange lokale ildsjæle, der ligger meget engagement og mange frivillige kræfter i foreningerne: “Det viser, at der sættes stor pris på de personer, der bruger meget tid og mange, ofte frivillig, kræfter i deres arbejde i foreningerne, og det belønner vi med priserne”, fortæller Lisbeth Egede Andersson. Alliance Advokater har udover de tre store priser også uddelt otte priser a 3.000 kr. til prisuddelingen.

“Vi er glade for den store interesse og de mange indstillinger, hvor mange gode kandidater har været i spil om at vinde priserne. Vi ved, hvor meget påskønnelse og et økonomisk bidrag betyder for lokale foreninger og ildsjælene bag”, afslutter Lisbeth Egede Andersson.

Fakta:

De øvrige prisevindere er:

  • Helene Hauge, Sognepræst i Helsinge
  • Amalie Berner-Magnusson, Rudersdal Bokseklub
  • Hvidovre Roklubs Ungdomsafdeling
  • Klub Liv og Motion i Helsingør
  • Olé Sjøland-Handest, Rungstedspejderne
  • Valgholdet, Sæt et mål, Hundested Skole
  • Andreas Johansen, Stenløse Badmintonklub
  • Kirsten Tjavad, 60+ skoleinstruktør, Bagsværd Roklub

Lisbeth Egede Andersson

Formand for foreningen Alliance Advokater

tlf: +45 4579 2111

lea@alliance2970.dk

Fakta om Alliance Advokater

Foreningen arbejder med alle spørgsmål indenfor privatrådgivning og dækker hele Region Hovedstaden. Situationen og erfaringerne viser, at ægtefæller, og samboende, der påtænker at indgå ægteskab, og som inden, eller under ægteskabet, opretter ægtepagt, klarer sig bedre end dem, som ikke har forberedt sig på et eventuelt brud.

TILBAGE

KONTAKT

Advokathuset Hvidovre

Hvidovre Torv 9
2650 Hvidovre

Hvidovre
Hvidovre Torv 9
2650 Hvidovre

+45 3635 0250
mail@advo-vt.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade